Mikä Sininen tulevaisuus on?

Sininen tulevaisuus on uudistusmielinen puolue, joka uskoo perinteisiin arvoihin – perheeseen, kotiin ja isänmaahan. Me uskomme, että hyvinvointi syntyy yrityksissä ja että heikoimmista pitää pitää huolta. Me uskomme, että perhe on tärkeämpi kuin valtio tai yhteiskunta hoivan ja turvan lähteenä, mutta myös, että hyvinvointivaltiota tarvitaan.

Meille Suomi on meille suomalaisille maailman paras maa, joka arvoineen ja tapoineen on puolustamisen ja taistelemisen arvoinen.

Monta eri tapaa osallistua

Siniseen tulevaisuuteen on helppo tulla mukaan. Kaikkein helpoiten pääset mukaan liittymällä Siniseen sisäpiiriin. Sininen sisäpiiri on kaksisuuntainen sähköpostilista, johon liittymällä saat meiltä sähköpostia ja ajankohtaisia uutisia sekä voit lähettää kommentteja, kysymyksiä ja huolia myös meille.

Sisäpiiriin liittyminen ei sido sinua mihinkään. Lähetämme muutamia posteja joka viikko ja voit koska tahansa erota listalta. Sisäpiiriin kannattaa liittyä, jos politiikka yhtään kiinnostaa.

Etsimme myös uusia jäseniä puolueellemme. Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenlomakkeen täällä. Voit lukea lisää jäsenyydestä täällä.

Missä tahansa huolissa voit myös lähestyä meitä sähköpostitse info@sininentulevaisuus.fi. Voit myös seurata meitä Facebookissa ja Twitterissä ja osallistua keskusteluun.

Millä tahansa tavalla päätätkin osallistua, tervetuloa mukaan!

Ps. Olemme avaamassa myöhemmin keväällä myös keskustelualustaa, jossa alamme kehittämään ohjelmatyötämme. Liity Siniseen sisäpiiriin ja kuulet tästäkin ensimmäisenä.